Hledej
Hledej

Luka Living nabízí nadstandardní bydlení u metra, s obchoďákem a s hlídaným parkováním

Luxusní nájemní bydlení v Praze snad ještě nebylo pohodlnější. S nájemným za byt od společnosti Luka Residential si totiž koupíte nejen samotné bydlení v luxusním bytě, ale spoustu služeb a výhod k tomu! Na úvod zmiňme plně vybavený, parkování v hlídané podzemní garáži, blízkost stanice metra Luka nebo obchodní centrum přímo v domě. Ale to zdaleka není vše. Bydlení je zde s hotelovými službami nebo s možností pracovat z domu a sjednávat si obchodní schůzky přímo v prostorách budovy, v níž bydlíte. S Luka Living totiž nemusíte řešit cokoliv ohledně bydlení. Tady můžete prostě žít.

Originální a revoluční projekt 21. století

Takto označuje developer, tedy společnosti Luka Residential, svůj projekt nájemního bydlení u stanice metra Luka. A má k tomu spoustu dobrých důvodů. Jde totiž o způsob bydlení, který je v celé střední Evropě zcela unikátní myšlenkou. A co víc, cenově dostupnou myšlenkou!

Nabídka pro klienty je pestřejší a bohatší než kterákoliv jiná z oblasti nájemního bydlení v České republice. Byty jsou plně vybavené, včetně spotřební elektroniky. A ne ledabyle. Vše je pod taktovkou profesionálních interiérových designérů. Ředitel projektu, Bc. Tomáš Kašpar, MBA zdůraznil komplexní pohled na bydlení, zejména na nabízené vybavení bytu. „Interiérovým řešením v jednotlivých bytech jsme se zabývali opravdu dlouho. Nechtěli jsme nic podcenit. Věnovali jsme čas každému detailu“, sdělil T. kašpar.

Jste pár? Student? Rodina? Manažer? Kdokoliv si tu může najít útulný a pohodlný domov

V nabídce projektu Luka Living jsou byty od 1+KK, přes 2+1, až po luxusní, a nejen svým vybavením výjimečné, apartmány. Inspiraci hledají realizátoři projektu v západních zemích, kde je nájemní bydlení běžnou a velmi atraktivní i žádanou službou. V nájemních bytech tu totiž bydlí až 50 procent obyvatel. Díky tomu se mohly v těchto zemích vyvíjet služby spojené s nájemním bydlením mnoha zajímavými směry. A jedním z nich se inspirovali i v Luka Residential.

Kterým? Tím, co přináší klientům maximum pohodlí a minimum zprostředkovatelů. Bydlení v Luka Living je bydlení přímo u majitele objektu. To znamená úsporu na poplatcích za jakékoliv zprostředkování. I díky tomu si mohou bydlení v Luka Living dovolit mnozí lidé z řad běžných obyvatel. Včetně studentů nebo mladých párů.

Balíček „mnoho v jednom“

Za jedno nájemné si v objektu Luka Living koupíte tolik služeb a výhod, že se jen stěží dají vypočítat tady na jednom místě. Do obchodního centra si sjedete výtahem. Do stanice metra Luka dojdete suchou nohou. Bydlet budete v bytě s nízkou spotřebou energie, kterou navíc budete moci kdykoliv sledovat v telefonu. Obchodní schůzku si sjednáte v reprezentativních prostorách domu, kde bydlíte. Můžete využít hotelových služeb.

Samozřejmostí jsou zdravotní matrace, bidety, krby, rekuperace vzduchu, nadstandardní akustické izolace mezi byty, kročejová izolace podlah, vysokorychlostní internet FTTD, Wi-Fi, satelitní televize, nabíjecí stanice pro elektromobily, podzemní hlídaný parking.

K tomu tříděný shoz odpadu. V okruhu pěti minut školka, dětský koutek, kroužky nebo lékaři. V mnoha bytech najdete saunu, vířivku. Standardem je velmi příjemné LED osvětlení, které je konstruováno tak, aby bylo rozptýlené, tedy nepřímé, pro oko ta nejlepší varianta umělého osvětlení. Velká okna, s pokovením skle. Takže spousta světla, nikoliv však přehřátí od letního sluníčka.

Díky takovému nájemnímu bydlení vůbec nejste vázáni na jedno místo, protože do bytu se můžete nastěhovat nebo se z něj odstěhovat, kdykoliv vás napadne. To s domem postaveným na hypotéku nebo koupeným bytem prostě nedokážete.

Nechcete vybavení na míru? Jsou nabízeny i byty nevybavené

Pokud nechcete spoléhat na vkus bytových designérů nebo pokud máte nábytek, který chcete do Luka Living vzít s sebou, stačí se zaměřit na byty nevybavené. I takové jsou v komplexu k dispozici, v různých velikostech. Díky tomu je v nich pak snížené nájemné.

Chytrá řešení menších i větších prostor

Ať už se poohlédnete po bytě menším nebo větším, vždy v něm bude místo využito na maximum. Pro singles nebo mladé páry je tu 1+KK, kde v obývacím pokoji vévodí obývací sofa s integrovanou sklápěcí postelí. Díky tomu je jedna místnost prostě multifunkčním prostorem zcela dostačujícím pro jednoho nebo dva lidi.

Ve velkých bytech však nenajdete tzv. „hluchá“ místa. I tady totiž architekti a designéři mysleli na všechno. Do velkých bytů se totiž pohodlně vejde sauna či vířivka. Okolo rohového bytu pak navazuje balkon nebo terasa, případně dokonce obojí. Prostě pohoda pro snadné žití.

A co ceny?

Byt 1+kk s terasou 30m2 stojí měsíčně 13 900,- Kč bez energií. Ty největší apartmány se pak vyšplhají i na 60 tisíc korun.

Zdroj: lukaliving.cz

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Autor:
Lenka R.
Diskuse a zkušenosti

Menu